Cosul de cumparaturi
Cos (0) Login
 
072000DECO, 0720003326
0720 00 DECO
0720 003 326

Termeni si conditii


> Informatii despre site> Proprietatea Intelectuala
> Schimbari ale site-ului> Inregistrare, parole si drepturi si responsabilitati clienti
> Dispute si Conflicte 

1. Informatii despre site

Site-ul web Decorix.ro este proprietatea firmei SC Inad General Group SRL, sediul social in Bd. Marasesti 29, sector 4, Bucuresti, cod postal: 040251, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/7918/2009, CUI RO20944950,Iban RO35 INGB 0000 9999 0604 2993 (Cont RON), Banca ING BANK Sucursala Dorobanti, Adresa email: numit pe parcursul acestor Termeni si Conditii Decorix.ro.

Decorix.ro este un site web de comert electronic, oferind spre vinzare prin Internet produse si servicii din domeniul decoratiuni interioare si produse de infrumusetare. Prezentele termeni si conditii contin dispozitii obligatorii pentru orice utilizator inregistrat sau neinregistrat in site-ul Decorix.ro. Pentru cumpararea de produse si/sau servicii de pe Decorix.ro, va trebui sa fiti de acord cu Conditiile generale de vanzare Decorix.ro inainte de plasarea unei comenzi.

2. Proprietatea Intelectuala

Inad General Group va autorizeaza sa vizualizati si sa descarcati copii ale materialelor de pe site-ul Decorix.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Inad General Group acorda dreptul de utilizare a acestui site si de a trimite catre acesta mesaje, date sau informatii. Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, prin oricare din metodele puse la dispozitie atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, amenintator, defaimator la adresa Inad General Group sau a unei terte parti. Este interzisa trimiterea catre Inad General Group sau Decorix.ro a mesajelor care contin virusi, deruleaza campanii politice sau publicitare, scrisori in lant sau orice forma de spam. Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Inad General Group.
Inad General Group detine drepturi de autor pentru intregul continut text al site-ului si drepturi de folosinta pentru toate imaginile de pe site.

Daca aveti intrebari in legatura cu drepturile de autor, va rugam sa ne contactati la

3. Schimbari ale site-ului

Decorix.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, Decorix.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

4. Inregistrare, parole si drepturi si responsabilitati clienti

Ca utilizator al acestui site aveti dreptul la informare si corectitudine iar personalul care deserveste acest site va face tot posibilul pentru a facilita comunicarea cu dumneavoastra. Cu toate ca informatiile publicate pe acest site au caracter informativ si prezentarile facute pe acest site nu constituie recomandari personalul Decorix.ro garanteaza pentru recomandarile si informatiile furnizate prin una din metodele alternative de comunicare cum ar fi: telefon, fax, mail si serviciul direct de asistenta. Statutul de membru al acestui site este la libera alegere, deci odata inregistrat aveti dreptul de a solicita renuntarea la acest statut si stergerea din sistem a tuturor informatiilor care va privesc. Pentru a putea deveni membru Decorix.ro va obligati sa completati formularul de inregistrare prin oferirea unor date adevarate, complete si exacte. Va obligati sa mentineti si sa innoiti datele de inregistrare atunci cand situatia o cere. In cazul in care informatiile furnizate de dumneavoastra nu sunt conforme cu realitatea sau sunt incomplete, Decorix.ro are dreptul de a suspenda sau desfinta contul dumneavoastra de pe site-ul Decorix.ro si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului Decorix.ro. Dumneavoastra sunteti raspunzator de pastrarea confidentialitatii datelor de acces ale contului dumneavoastra si de utilizarea propriului cont, indiferent daca autentificarea se face sau nu cu voia dumneavoastra. Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site. Decorix.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala cauzata de nerespectarea de catre dumneavoastra a acestei prevederi. Pentru a putea plasa comenzi online, datele din formularul de Facturare si Livrare trebuie sa fie corecte, complete si verificabile. In cazul in care nu se respecta aceste conditii exista posibilitatea respingerii comenzii. Facturarea nu se poate face decat catre o persoana fizica sau juridica din Romania.

5. Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Decorix.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. Termenii si Conditiile se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca initial o rezolvare pe cale amiabila. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere pe cale amiabila va fi considerata competenta instantei judecatoreasti.

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Andreea Draguleasa, la numarul de telefon 0735.547.714 sau adresa de email