Cosul de cumparaturi
Cos (0) Login
 
072000DECO, 0720003326
0720 00 DECO
0720 003 326

Conditii generale de vanzare


> Preambul> Definitii
> Obiectul si acceptarea prezentelor conditii generale de vanzare> Disponibilitatea produselor afisate
> Produsele afisate pe websiteul Decorix.ro> Pretul produselor
> Exonerare de raspundere cu privire la garantia produselor> Dreptul de returnare a produselor
> Metoda de plata a produselor> Metoda de livrare a produselor
> Anularea comenzii> Corectarea erorilor din comanda
> Forta majora> Dispozitii suplimentare
> Legea aplicabila 

Preambul

Comandarea oricarui produs si/sau serviciu de pe site-ul www.decorix.ro implica acceptarea prezentelor conditii generale de vanzare a produselor si serviciilor. Fiecare client isi da acordul cu prezentul document prin bifarea casutei "Am luat la cunostiinta de Conditiile Generale de Vanzare" inainte de confirmarea efectiva a comenzii. Tranzactiile intre www.decorix.ro si clientii sai sunt conforme cu conditiile stipulate de art 9 din Legea comertului electronic 365/2002. Confirmarea unei comenzi, prin click pe butonul „Confirma”, are statut de semnatura electronica, in sensul art.4 pct.3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avind aceeasi valoare cu o semnatura olografa

1. Definitii

In cadrul “Conditiilor generale de vanzare" sunt folositi urmatorii termeni, definiti dupa cum urmeaza: Decorix®: Firma SC Inad General Group SRL, sediul social in Str. Cornelia 13, sector 4, Bucuresti, cod postal: 040181, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/7918/2009, CUI RO20944950, IBAN RO35 INGB 0000 9999 0604 2993 (Cont RON), Banca ING BANK Sucursala Dorobanti, adresa de E-Mail care administreaza websiteul www.decorix.ro

Decorix.ro: siteul de internet Decorix.ro, precum si ansamblul serviciilor si functionalitatilor accesibile pe acest site web.

Produs: utilaj, scula, material de constructie si orice alt tip de produs ce poate fi achizitionat de un client prin intermediul websiteului decorix.ro

Serviciu: orice serviciu pus la dispozitie de Decorix® prin intermediul site-ului decorix.ro si care poate fi achizitionat de client

Client: orice persoana fizica sau juridica ce a comandat sau doreste sa comande pe siteul decorix.ro

Destinatar: persoana fizica sau juridica catre care se vor livra produsele comandate pe siteul decorix.ro

Agent de livrare: persoana imputernicita de Decorix® sa faca livrarea comenzii catre destinatar.

Comanda: exprimarea dorintei de achizitionare a unuia sau mai multor produse si/sau servicii prin intermediul websiteului www.decorix.ro, realizata de un client care isi doreste ca acel(e) produs(e) sa fie livrat la adresa destinatarului.

2. Obiectul si acceptarea prezentelor conditii generale de vanzare

Prezentele conditii generale de vanzare au rol de contract intre Decorix® si client si sunt aplicabile tuturor comenzilor realizate prin intermediul siteului Decorix.ro. Clientul se obliga sa ia la cunostinta de aceste conditii inainte de a realiza o comanda. Toate comenzile implica acceptarea tuturor conditiilor generale de vanzare de catre client. Decorix.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentele conditii generale de vanzare in orice moment, fara o notificare in prealabil. Unei comenzi i se aplica versiunea existenta pe site in momentul confirmarii comenzii de catre client.

3. Disponibilitatea produselor afisate

3.1 Oferta de produse si servicii Decorix® este prezentata online, pe site-ul Decorix.ro, si este valabila atat timp cat produsele sunt afisate ca fiind pe stoc, la pretul afisat. Decorix® isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor fara notificare in prealabil.

3.2 Decorix® nu este raspunzator de fluctuatiile stocurilor furnizorilor, si nu poate fi tras la raspundere in cazul in care un produs din oferta Decorix.ro dispare din oferta furnizorilor sai.

3.3 In conditiile in care produsul sau serviciul dorit nu mai este disponibil pe stoc, va vom oferi optiunea de a cumpara un alt produs/serviciu de o calitate si la pret echivalent cu cele solicitate.

3.4 In conditiile in care nu doriti sa beneficiati de oferta de la punctul 3.3 si in conditiile in care ati realizat plata in avans, plata va va fi rambursata in termen de 30 de zile de la informarea in scris facuta catre Decorix®.

4. Produsele afisate pe websiteul Decorix.ro

Fotografiile produselor, afisate pe Decorix.ro, sunt cu titlu informativ, pot avea mici diferente fata de produsele reale si pot contine accesorii neincluse. Decorix® depune toate eforturile in masura posibilului pentru ca produsele comandate sa arate exact ca fotografiile afisate. In acelasi timp, Decorix® informeaza ca in furnizorii (producatori sau importatori) care pun la dispozitie produsele vandute prin intermediul Decorix.ro pot avea drepturi de marca asupra denumirii produselor si/sau a serviciilor puse la dispozitie, pe care utilizatorii si clientii Decorix.ro sunt rugati sa nu le incalce. De asemenea, acestia sunt responsabili cu privire la imaginile sau detaliile tehnice ale produselor furnizate.

5. Pretul produselor

Preturile prezentate includ TVA (24%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Cheltuielile de livrare vor fi mentionate in mod distinct pe ultima pagina inainte de finalizarea comenzii, si difera in functie de tipul de produse cumparate, cantitate si suma totala a comenzii.

6. Exonerare de raspundere cu privire la garantia produselor

Cand este cazul, fiecare dintre produsele cumparate de pe Decorix.ro va fi insotit de certificatul de garantie emis de producator, care asigura service-ul produselor in mod direct sau prin reteaua sa de reprezentanti service. Decorix® nu este responsabil in mod direct de serviciile de garantie care sunt puse la dispozitie de producatorul sau furnizorul produsului in Romania.

7. Dreptul de returnare a produselor

In conformitate cu legislatia romana, clientul are dreptul sa notifice in scris Decorix® ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Orice cerere de acest gen va fi datata si semnata de catre cumparator si va fi trimisa pe email la sau prin posta la SC Inad General Group SRL, sediul social in Str. Cornelia 13, sector 4, Bucuresti, cod postal: 040181.

Returnarea produselor trebuie sa se faca ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie, conform legilor romanesti aflate in vigoare.
Formular de retragere

8. Metoda de plata a produselor

1. Ramburs - dupa primirea coletului (Curier Rapid sau Posta Romana)
2. Prin banca in contul RO35 INGB 0000 9999 0604 2993, Banca ING BANK Sucursala Dorobanti
3. Prin Card Online - via Mobilpay.ro

9. Metoda de livrare a produselor

Livrarile se fac prin Fan Courier sau prin Posta Romana.

Costurile de livrare sunt urmatoarele:
Prin FAN Courier - 12 RON (TVA inclus).
Prin Posta Romana - 12 RON (TVA inclus).
Pentru livrarile in Bucuresti costul de livrare este de 10 RON atat prin FAN Courier cat si prin Posta Romana.

Modalitatea de livrare se selecteaza automat in functie de localitate (daca se afla sau nu in zona de livrare Fan Courier).

Daca optati pentru plata ramburs, la aceasta suma se mai adauga 5 lei.

Pentru comenzi mai mari de 100 RON in Bucuresti sau 150 RON in tara (TVA inclus) livrarea este gratuita si se efectueaza prin Curier rapid.

Livrarea se poate face doar catre o persoana fizica sau juridica din Romania.

10. Anularea comenzii

Daca se doreste, orice comanda poate fi anulata inainte de confirmarea finala din partea operatorului Decorix®.

Daca se doreste anularea comenzii dupa confirmarea din partea operatorului Decorix®, aceasta se realizeaza conform Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului Decorix.ro, valabile in acel moment.

11. Corectarea erorilor din comanda

Orice erori survenite la comanda facuta de client pot fi corectate in termen de 24 de ore de la lansarea comenzii telefonic la 0735 54 77 14 (Vodafone) sau 0720 00 DECO (0720 00 3326 - Vodafone) sau prin fax la numarul 021 337.22.43.

12. Forta majora

Decorix®, partenerii sau furnizorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in executarea obligatiilor contractuale sau in ceea ce priveste continutul furnizat pe site-ul Decorix.ro, rezultand direct sau indirect din cauze de forta majora sau care nu depind de vointa Decorix®. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare ale echipamentului tehnic Decorix®, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Decorix® / Decorix.ro, erorile de operare, greva etc.

13. Dispozitii suplimentare

Prezentele conditii generale de vanzare se completeaza cu dispoziiile din Termenii si conditiile de utilizare a site-ului Decorix.ro si din Politica de confidentialitate a Decorix.ro.

14. Legea aplicabila

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentii termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare in momentul de fata. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, iar in caz contrar va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru. In conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti in jurisdictia carora se afla sediul Decorix®.