Cosul de cumparaturi
Cos (0) Login
 
072000DECO, 0720003326
0720 00 DECO
0720 003 326
 
Aspirator de praf cu pene Mareste imaginea
  • Aspirator de praf cu pene
  • Aspirator de praf cu pene
  • Aspirator de praf cu pene
REF:        D-734
Producator:       AFI
Compara
Disponibilitate: STOC DISPONIBIL

Pretul include TVA (19%)

-60%

300,00 lei

119,00 lei


Acum curățarea va fi ușoară și distractivă cu periile electrice pentru curățarea prafului. Aceasta va ajuta la îndepărtarea rapidă și ușoară a prafului în cele mai îndepărtate locuri: rafturile, candelabrele și mulajele, în dulapuri cu vase, tastatură pentru computer și aparate de uz casnic, precum și în mașină.

În plus față de mânerul cu motor electric compact încorporat, kitul include trei duze diferite - extinsă, medie și scurtă, care în procesul de curățare pot fi schimbate pentru comoditate și eficiență sporită.

Doar faceți clic pe buton - iar periile moi și flexibile nu vor îndepărta doar praful mecanic, ci vor atrage prin pulverizare praful de magneți. îndepărtează instantaneu praful de pe mobilier, pervazuri, ventilatoare, lămpi, aparate și alte suprafețe dure. Niciodată curățarea nu a fost atât de rapidă și eficientă!

Detalii aditionale
Specificatii tehnice 1) Selectați atașamentul dorit. Pentru a atașa capul, împingeți-l la mâner și rotiți-l în sens invers acelor de ceasornic. (Pentru a scoate duza, efectuați aceeași procedură, dar numai în sensul acelor de ceasornic)
2) Introduceți bateriile conform instrucțiunilor
3) Porniți aparatul apăsând butonul din centrul mânerului și începeți curățarea
Etichete produse